Duikwerkzaamheden

Service

Duikwerkzaamheden

Service

Onderwaterwerkzaamheden laten uitvoeren door een team van ervaren duikers die het gewend zijn om van schepen te werken? Bel SRN Group! 

Ons team van duikers is ongeëvenaard en heeft al honderden projecten kunnen realiseren. De onderwaterwereld, schroeven en scheepsrompen kennen voor onze duikers geen geheimen meer. Ze werken snel, efficiënt en veilig.

Waarom heb je duikers nodig?

Er vallen tal van redenen te bedenken waarom je nood hebt aan een ervaren team aan duikers. Onze duikers worden onder meer ingezet om inspecties uit te voeren of metingen te doen. Maar net zo goed bekijken ze corrosie, filmen ze de omstandigheden onder water, voeren ze UWILD-inspecties uit of doen ze aan ICCP exchange. Kortom onze ervaren duikers zijn multifunctioneel inzetbaar en kunnen wereldwijd voor jou aan de slag.

Logo SRN Group

Waarom SRN Group?

Omdat we een bijzonder ervaren team aan duikers ter beschikking hebben met een verscheidenheid aan technische kennis. We hebben een massa ervaring en tellen heel wat gereputeerde namen in ons klantenbestand. 

Veiligheid staat bij ons steeds centraal, net zoals duurzaamheid en professionaliteit. Wij beschikken niet enkel over capabele duikers, maar ook over state of the art robots die geautomatiseerd scheepsrompen kunnen reinigen. Vaak vallen beide oplossingen te combineren. 

Bij SRN Group beschikken we over heel wat certificaten en attesten. Zo reinigen onze robots EcoFriendly met een geïntegreerd filtersysteem. Zo wordt de marine aangroei gelijk afgevoerd en gefilterd. Een cleane manier van werken en ecologisch verantwoord. 

Meer weten over onze duikwerkzaamheden?

Meer weten over duikwerkzaamheden? Advies nodig van specialisten? Neem vandaag nog contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden. 

Wereldwijd kunnen we je helpen en staan we in voor optimale duikwerkzaamheden.

Conservenweg 5C 2940 Stabroek Antwerp, Belgium