Haven van Lome

Underwater hull cleaning & propeller polishing

Underwater hull cleaning

Haven van Lome

Het reinigen van een scheepsromp is essentieel voor het rendement van je vloot. In de haven van Lome kunnen we probleemloos zorgen voor underwater hull cleaning.

Dit doen we met moderne (robot)apparatuur. Na het het reinigen van je scheepsromp vaart het schip een stuk performanter, is er minder brandstof nodig, waardoor je stevig bespaart op de kosten. Een underwater hull cleaning in de haven van Lome verdien je dus razendsnel terug. Reken maar eens uit! ​

Razendsnelle en grondige underwater hull cleaning

Bij SRN Group voldoen we aan strenge normen en richtlijnen op het vlak van underwater hull cleaning. We beschikken over moderne apparatuur, investeren in veiligheid en leggen de lat voor onszelf hoog. Ook in de haven van Lome kunnen we dus probleemloos en volgens de lokaal geldende normen de underwater hull van het schip reinigen. Zowel zware als lichte marine aangroei pakken we grondig aan en het resultaat is vaak niet minder dan verbluffend te noemen.

Het rendement van je vloot gaat met een ruk de hoogte in, terwijl de brandstofkosten aanzienlijk dalen. Investeren in underwater hull cleaning in de haven van Lome loont onmiddellijk!

Underwater hull cleaning volgens de regels van de kunst

Met onze computergestuurde robots kunnen we de scheepsromp op een grondige en doortastende manier reinigen. Wij gaan wereldwijd aan de slag en kennen perfect onze weg in de haven van Lome. Wij voldoen aan de lokale normen, gaan zorgvuldig de werk en garanderen een optimaal resultaat. Op het vlak van veiligheid doen we alleszins geen toegevingen en we gaan ook op een milieubewuste manier te werk.

Heel wat toonaangevende spelers rekenen op ons

Heel wat toonaangevende rederijen en scheepvaartbedrijven doen in de haven van Lome al beroep op onze dienstverlening en dit naar alle tevredenheid. We beschikken dan ook over moderne apparatuur en ROV operatoren met de nodige ervaring in underwater hull cleaning.

Trouwens niet enkel in de haven van Lome doen ze beroep op ons, maar wereldwijd. Onze apparatuur kan immers in alle havens ter wereld ingezet worden. Wij passen ons aan de lokale regels aan en zorgen voor een grondige schoonmaak van de scheepsromp.

Propeller polishing in de haven van Lome

Maar niet enkel in underwater hull cleaning spelen we een prominente rol, ook op het vlak van propeller polishing behoren we tot de wereldspelers. Ook de scheepsschroef kan in de haven van Lome op een snelle manier gereinigd worden. Dit kan afhankelijk van de situatie manueel of door middel van geautomatiseerde robots. Alle bewegingen van deze robots kunnen vanop afstand gemonitord worden.

Meer weten over onze diensten in de haven van Lome?

Wens je meer te weten over welke diensten we in de haven van Lome aanbieden? Geef ons een seintje en we vertellen je er graag meer over. Volg in de voetsporen van heel wat andere referenties en kies voor de ervaring, kennis en apparatuur van SRN Group.
Conservenweg 5C 2940 Stabroek Antwerp, Belgium