Haven van Portland

Underwater hull cleaning & propeller polishing

Underwater hull cleaning

Haven van Portland

Het reinigen van een scheepsromp is essentieel voor het rendement van je vloot. In de haven van Portland kunnen we probleemloos zorgen voor underwater hull cleaning.

Dit doen we met moderne (robot)apparatuur. Na het het reinigen van je scheepsromp vaart het schip een stuk performanter, is er minder brandstof nodig, waardoor je stevig bespaart op de kosten. Een underwater hull cleaning in de haven van Portland verdien je dus razendsnel terug. Reken maar eens uit! ​

Wij voldoen aan de Europese richtlijnen

Bij SRN Group voldoen we aan de strengste Europese normen en richtlijnen. We kunnen dan ook zonder problemen uw scheepsromp op een ecologische manier reinigen in de haven van Portland. Marine aangroei pakken we grondig aan en het resultaat is vaak niet minder dan verbluffend. De performantie van je schepen gaat met een ruk de hoogte in en de kosten dalen drastisch.

Underwater hull cleaning volgens de regels van de kunst

Met onze computergestuurde robots kunnen we de scheepsromp op een grondige en EcoFriendly manier reinigen. Daarbij zorgt onze robot tegelijkertijd voor het zuiveren van het afval, wat volgens de Europese normen verplicht is. Je kunt dus op je beide oren slapen, onze manier van reinigen in de haven van Portland voldoet aan alle wettelijke normen en regels. Op een simpel verzoek kunnen we je de nodige certificaten voorleggen. Onze manier van filteren voldoet aan de strengste regels.

Heel wat toonaangevende spelers rekenen op ons

Heel wat toonaangevende rederijen en scheepvaartbedrijven doen in de haven van Portland al beroep op onze dienstverlening en dit naar alle tevredenheid. We beschikken dan ook over moderne apparatuur en ROV operatoren met de nodige ervaring in underwater hull cleaning.

Trouwens niet enkel in de haven van Portland doen ze beroep op ons, maar wereldwijd. Onze apparatuur kan immers in alle havens ter wereld ingezet worden.

Propeller polishing in de haven van Portland

Maar niet enkel in underwater hull cleaning spelen we een prominente rol, ook op het vlak van propeller polishing behoren we tot de wereldspelers. Ook de scheepsschroef kan in de haven van Portland op een ecologisch verantwoorde manier gereinigd worden. De nodige filters zorgen hier voor een EcoFriendly manier van reinigen.​

Meer weten over onze diensten in de haven van Portland?

Wens je meer te weten over de diensten die we in de haven van Portland aanbieden? Geef ons een seintje en we vertellen je er graag meer over. Volg in de voetsporen van heel wat andere referenties en kies voor de ervaring, kennis en apparatuur van SRN Group.
Conservenweg 5C 2940 Stabroek Antwerp, Belgium